• 21-02-2018
  • 21-02-2018
    Bedsteforældredag 1. Klasse · 01
  • Marianne Hedegaard Hauge den 19-01-2018

Foranledet af “Umbrella-sagen” udsender SSP flg. skrivelse til elever, forældre og fagpersoner.

STOP deling af nøgenbilleder!

Læs vedlagte for gode råd til både dig som elev, forælder og fagperson, hvor du finder gode links, kontaktoplysninger mv.

• Marianne Hedegaard Hauge den 11-01-2018

Kære forældre

I behøver heldigvis ikke sende en ko med jeres barn i skole, for at få frisk mælk:) - så har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag.

Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken her: http://www.skolemaelk.dk/foraeldre/netbutik/login/ - hvor du også kan læse mere om levering, sund mad og meget mere.

Skolemælk

MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING

www.skolemaelk.dk

Mejeriforeningen

Danish Dairy Board

Agro Food Park 13, 8200 Århus N

www.mejeri.dk

www.skolemaelk.dk

Marianne Hedegaard Hauge den 08-12-2017
    Nyt nummer af Magasinet Skolebørn

Stor forældreguide til YouTube
    Hjælp dit barn til mindre stress
    Sådan bliver dit barn den bedste version af sig selv
    Ny udskoling: Farvel til faste klasser og skemaer

Hockey League på Ringkøbing Skole

Tirsdag, den 30. januar - 9.00 - 14.00 var der Hockey League på Ringkøbing Skole, hvor fire skoler deltog.

Nyhed billede
5. Klasse deltog her fra Borris Skole med to hold: “Borris 1” og Borris 2.” Der var ialt 12 hold, der deltog fra 4. - 8. Klasse. Vi fik en 2. og en 4. plads. - Det var godt kæmpet af 5. klasse.
- Det var 1. runde og næste runde skal vi spille den 27. februar på Kirke Skolen. Efter anden runde har vi en endelig afgørelse og placering af de 12 hold.